Összes oldalmegjelenítés

2023. december 5., kedd

13 éves lett Kende

Amikor először be kellett mutatkozni dráma órán(a keresztneved kezdőbetűjével kezdődjön a rád jellemző tulajdonság, akkor ő azt mondta, hogy kritikus Kende. Mindenről van véleménye és nem rejti véka alá. Az iskolájában rendezett alapítványi bálon beszélgetve a szülőkkel volt, aki megkérdezte, hogy tudja-e már a gyermek, hogy mivel szeretne foglalkozni(13 évesek), volt, aki ornitológus, óvónő szeretne lenni, Kende ügyvéd, amit már régóta mondogat(egy kedves ügyvéd barátunk azt mondta, hogy majd jól lebeszéli őt róla)Az 50 órás közösségi munkát az egyesületnél szeretné eltölteni, szívesen oktatja az öcsét a ping-pongra, bár türelem terén még van hová fejlődni. Továbbra is szorgalmas, megvan a belső motiváció, tanul magától, nem kell noszogatni. Most, hogy 1 hetet hiányzott azt mondta, hogy bemegy és dolgozatok tömkelegét íratják meg vele a tanárok. Állandóan megy nála az M4. Mindig történik vele valami,nem unalmas vele az élet. A múlt heti ájulás után, ma focizás közben elesett, az álla karcos, sebes, a szája belül és kivül is dagadt, lila, hólyagos.Az olvasást már nem szereti, viszont azt igen, ha felolvasok. Rómeó és Júliát veszik, nem érti és szerinte hülyeség az egész. Igaz barátokról nem tudok írni, néhány fiú nevét mondja gyakrabban, de ennyi. Születésnapja alkalmából kérdeztem, hogy kit/kiket hívjunk el, elzárkózik a gondolattól is, jól vagyunk mi négyen anya, nem kell ide senki(családtagok jöhetnek)Takarékos, a kis zsebpénzét versenyekre költi. Szeretném, ha a suliban aktívabb lenne(jelentkezne versenyekre pl.), de nem teszi, még azt is kínosnak érezte, amikor karácsonyi adománygyűjtésre küldtem be tartós élelmiszert. A bálhoz ajánlottunk fel borokat tombola nyereményként, úgy alakult,hogy az igazgatónőnél kellett leadni, aki leültette beszélgetni(hazajött és mondta, hogy felejtsem el , ő soha nem fog bevinni semmit a suliba)Továbbra is édesszájú, de KFC is bármikor jöhet. Óriásit nőtt az elmúlt hónapokban, ami múlt héten jó volt nadrág, az most bokalengő. Pizsamával is így jártam, a gyerekméretből kinőtt, felnőtt S hosszban jó, de derékban bő és a legtöbb szabása sem megfelelő. Oreos tortát kért, emellett pedig az ünnepi reggelinél diós tekercs és csokis puszedli is volt. Vince pedig gondoskodott a zenéről és a fényekről.

5 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot kívánok! Hihetetlen, milyen nagy fiú már... :-)

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse sokáig! :)

    Igazi kamasz ez a kispasi. :) A nadrágokkal mi is bajban vagyunk, próbálok felnőtt S-es skinny gatyákat vadászni, de nagyon nehéz. A 164/170 bő rá, ahogy írod...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú,én a múltkor azt hiszem a Berschkában láttam Xs-es meg 32-es nadrágokat, meg a Sinsayben is talán. Hát azok olyan kicsik voltak :-)

      Törlés
  3. Köszönöm az ő nevében is!

    VálaszTörlés
  4. Boldog születésnapot így utólag!

    Milán sem szereti a suliban az ilyen add oda- vidd fel- kérdezd meg feladatokat. Hetekig kellett mondogatni neki, hogy menjen már be a titkárságra . De minden másban meg tök önálló.

    Máté is az evezőklubban töltötte le az 50 óráját. :-)
    És a ruhákkal mi is bajban vagyunk. A gyerek legnagobb méretből Máté már kinőtt, de a férfi legkisebb méret még nem mindig jó. Pulóverből viszont stabilan férfi M-est hord már, mint Feri.

    VálaszTörlés