Összes oldalmegjelenítés

2018. május 27., vasárnap

Holnemvolt vár/park

Komplett jegyet vettem: Cirkusz-Állatkert.
Szombat délutáni program volt az Állatkert, pontosabban a Holnemvolt park, mert a fiúk kijelentették, hogy őket az állatok nem érdeklik. (nem ismerek rájuk)
Közben a szomszéd is felvetette, hogy ők is jönnének. A nagy közös program előtt, a legkisebb gyerek kihányta az ebédet, emiatt ők kihagyták a bulit.
Parkolni képtelenség egy meleg, májusi végi, gyereknapos banzáj előtt a Városligetben. Egy nagy kört mentünk és letettük az autót a Teleki Blanka Gimnázium előtt és betroliztunk(a sofőrtől vettünk vonaljegyet, ami 450 forint:(, komolyan mondom lehet, hogy olcsóbb taxizni??
Már a bejáratnál fagyiztunk, Vince kérésére, aztán Kinder napot tartottak, kaptunk két kindertojást, később hullahopp karikát dobtak egy Kinder figura nyakába, Vincének többedjére sikerült, akkor már egész nagy szurkolói gárdája lett:)Készítettek szélforgót, színeztek.
Ajándék vászontáskát is kaptak.
A Holnemvolt park/vár folyamatos fejlesztés, bővítés alatt áll. A cápás rész zárva volt. Sajnos itt a belépőjegyeken túl, bármit ki akar a gyerek próbálni(kivéve a szabadtéri játszótér),
aki süni zsetonokat kell venni az automatából(pénzlehúzós szaga van). Mindenhol van apró nyeremény vagy vigaszajándék.
A kastély részt teljesen kihagytuk, majd legközelebb csak azt célozzuk meg, pedig izgalmasnak ígérkezik: a recepciós elmondta, hogy a régi , magyar mesékre épít az egész: van animációs játék, játszóház, interaktív játékok.
A Holnemvolt parkban a tutajon való átkelést kétszer is kipróbáltuk,
Vincével együtt mentem és versenyeztünk Kendével,
ki ér előbb a túlpartra. Hiába kb. 1 méter a víz, egyedül nem engedtük a tutajra, aztán volt célbadobás, extra puha labdával
horgászat, íjászkodás,
állatsimogatás, falmászás, bújócska, körhinta. Egy nagy kört mentünk az Állatkertben is, a kígyóházba mentünk be, ez volt a kérés.
Találkoztunk ovis barátokkal is.
Záráskor hagytuk el a terepet, gondoltuk, hogy az autóig elsétálunk, de a fiúk fáradságra hivatkozva leültek a fűbe és várták a trolit.
Nagyon jól éreztük magunkat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése