Összes oldalmegjelenítés

2023. február 10., péntek

Kende farsang

Kendétől távol áll a farsang és a zenés, táncos mulatság is. Ősszel már volt discó a suliban, amire úgy ment el, hogy megállapodtunk +2 óra ps időt kap. Aztán elmondása alapján végigette a büfé kínálatát(kipöttyöződött utána)és hazajött(idő előtt). A beöltözés, jelmez max oviban volt számára érdekes, azóta minimálban tolja és azt is a mi kedvünkért. Idén filmes témában kellett beöltözni, ők a Space Jam választották(a héten volt szülői és a mellettem ülő anyukatárs mondta, hogy az ő fia nem érti, hogy tudta a többség ezt a gagyi filmet megszavazni, ízlések és pofonok)A filmet végignézték a múlt héten, amikor az osztály létszáma 6 fő volt. Kende a kosaras fia lett, rövidnadrág+póló , sapka, fülhallgató és ennyi. Reggel egy szülői felajánlásból kaptak zsíros kenyeret, amit már reggel megettek a buli előtt(Kende szerint az ofő le is tolta őket ezért). A büféhez természetesen vitt sós, édes rágcsákat és gyümilevet. Szóba került a szülőin, hogy egy múltkori rendezvényre osztályszinten 6 liter gyümölcslé jött össze, ami a kiskamaszoknak nagyon kevés és voltak, akik semmivel sem járultak hozzá. Nyilván kötelezővé nem lehet tenni, ilyen árak mellett. A felvonulás után discó volt, ő büfézett és hallgatta a förtelmes, unalmas, régi zenéket(elmondása alapján)és várta a végét. Megítélése szerint az alsós farsangok jobbak voltak, zenékre nem tudott példákat említeni, mi az ami unalmas, ami neki retró, nekem nem az:)

2 megjegyzés:

  1. Milánéknál is közös beöltözés van, vmi kis performansszal. Ő a "westendben kockuló fiú" szerepét kapta/vállalta 😂 de azt legalább maximálisan tudta hozni 🙂

    VálaszTörlés
  2. Én már örülök, hogy az enyémek nagyok S farsanghoz. Áron tavaly vagy focista vagy karatés volt, szóval ő sem gondolja túl. Az tetszene, ha közösen öltöznének be, de így az egyéni öltözködésnél nem bánom, ha annyira nem akar részt venni benne. Idén kimaradt belőle, mert beteg volt a múlt héten, hát könnyeket nem hullajtott érte ... Mondjuk amikor van disco azt ő élvezni szokta !)

    VálaszTörlés