Összes oldalmegjelenítés

2019. július 9., kedd

Teljes a létszám

Fáradtan, csapzottan, koszosan(főleg a körmei)érkezett haza Kendus. Megvártuk őt az ebéddel, utána közösen sziesztáztunk.  Állította, hogy ő csak pihen vagyis 30-ig számol hangosan és kijön a szobából, ebből az lett, hogy a 30-at hallottam utána már csak a durmolását.Annyira szeretem(csak napközben), amikor mindkét oldalamon a két gyerek alszik. Kende beszél álmában, aktuálisan most a "gyülekező, gyülekező"szót kiabálta. Amikor elmondtam ezt neki, azt állította, hogy nem volt gyülekező a táborba, nem is érti miről beszélek.
Összefoglalva:
- rengeteget túráztak, a szandál feltörte a bokájánál-hiába a titokzokni rövid benne- és szerinte is büdös zoknikat tettem be:) Karszalaggal feszített, mint a nagyok és komolyan mondom, hogy 1 hét alatt nőtt a fiam!
-este csillaglesnél fázott, csak egy pulcsit tettem be neki. Tévedett, kicsit balra is kellett volna nyúlni abban a táskába. Most náthás, inhalál.
-strandon a csúszdánál elcsúszott, kék-zöldre focizta magát. Egyik társuk számháborúnál elesett, elájult, beütötte a fejét, kórházba került.
-hazahozta az egy hetes muffinokat. Elfelejtette őket. A penészedés jeleit nem láttam:)
-25-en voltak egy szobában(inkább teremben), utolsók lettek a szobaszemlén. Néhányuknak még nem megy a megágyazás, rendrakás.
-spagetti is volt a menüben, nagy szám, hogy az igazgató is meglátogatta őket és vitt nekik dinnyét.
-a kapott 4500 forintos zsebpénz felét hazahozta, azért , hogy itthon megvegye a negyedik rubik kockát.
-gazdagodtunk idegen zoknikkal. "B. bácsi azt mondta, mindent el kell pakolni, én elpakoltam!"
-tábortűz, Ki mit tud is szerepelt a programban. Az utóbbiban a "nagyok"(6. osztályosok)tanárparódiát adtak elő. Kende itthon megismételte,nagyon vicces lehetett. Ilyet mesélt:"Ez a felelet 3-as vagy inkább 2-es, de 1-est írok be!" "Sanyika gyere ki felelni. Válasza: csak akkor ha súgnak a többiek!"
-Tettyén állatkertbe is jártak,Pécset a Dzsáminál, Óbánya, Bonyhád, Püspökszentlászló is szerepelt a listán
-telefont nem vihettek, kaptunk minden este egy részletes emailt és postai levelet.


2 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon szuper tábornak tűnik. :-) És máskor légy szíves ne büdös zoknikat tegyél be neki! :D

    VálaszTörlés
  2. Klassz tábor volt ez!

    Réka a sajtos rudat hozta haza érintetlenül 3 nap után, azt mondjuk megettük. : ):) Hozott két db nagyon koszos zoknit is, idegent. :)

    VálaszTörlés