Összes oldalmegjelenítés

2018. augusztus 18., szombat

Felújítás negyedik rész

5 hét után ma elmentek a kőművesek(reggel 7-től este 19.15-ig dolgoztak, minden elismerésem az övék. Előfordult, hogy lázasan, szemgyulladással, vesekő zúzás után is itt voltak.
Mindenhol van burkolat, nem is akármilyen. A konyha-nappaliban gránit, a többiben laminált parketta. Vince szobájának színét én választottam(antik türkiz), először vadnak tűnt felkenve, aztán szebb és olyan Vincés:)Az ajtajában lévő üveget szeretnénk megfestetni ólomfestővel.
Holnap pakolunk vissza, takarítok, ablakokat mosok. Kedden jön a villanyszerelő, lesznek kapcsolók, konnektorok, lámpák. Vasárnap jön az asztalos és elkészül a könyvespolccal. 3 hét múlva lesz kanapé a konyha-nappaliban, mert az eredeti bőr eléggé elkopott, most újra bőröztetjük.
Konyha szeptember 20.
Holnap már asztalnál eszünk!(rendelt ételt), tűzhely és mosogató hiányában. Holnap, ha szükséges mehet a klíma. Holnap már a saját ágyunkban alszunk és nem a gyerekágyban.
Megfogadtuk, hogy itt a vége.(Elfogytak a feladatok:) Minden nyarunk felújítással telik, a munkások már úgy jönnek hozzánk, mint a barátok, ismerik a járást.
Kende nyaggatott ma, hogy csináljunk slime-t,nem érti, hogy az sem tudom merre van egy tálka vagy egy fakanál, de azzal is beérte volna, ha elmegyünk és veszünk egy hörcsögöt. Vince apró darabokra törte a hungarocell lapokat..
Szép lett!








3 megjegyzés:

  1. Hát, szerintem nagyon-nagyon szép lett :) ! De jó, hogy most már befejeződött minden és szuper lesz az újban lenni :) ! Előttetek is le a kalappal, hogy évekig így bírtátok az állandó felújítást!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát ezt én is nagyon vágyom. Hogy elfogyjanak a feladatok. De egyelőre végtelen a lista. :) Nektek már nagyon jó és még jobb lesz, ha minden kész lesz. A konyhára kíváncsi vagyok. :) Popianyu

    VálaszTörlés
  3. Még 4 hetet kell várni a konyha megérkezéséig. Természetesen teszek fel képeket:)

    VálaszTörlés