Összes oldalmegjelenítés

2024. június 5., szerda

Technika egyes

Kende jó tanuló, szorgalmas, okos gyerek. Az tűztük ki célul jövőre, ha a bizonyítványa 4.6 átlagú, akkor szerdánként is mehet edzésre. Teper is rendesen. Technikából kapott egy egyest és most úgy néz ki, hogy eléggé lerontja ezzel a bizonyítványát. A feladat a következő volt: a gyerekek órán gofrit sütöttek, csoportban. Ő azon az órán hiányzott és megkapta házi feladatnak. Nekünk nincs gofri sütőnk, de lehetett volna palacsintát is sütni!!Az ilyen büntetéseket nem tartom jogosnak, sőt felháborító, hogy ha nem csinálja meg, akkor egyest kap. Elfelejtett erről szólni, ha kell, akkor éjjel is megcsinálom. Mi van, ha a szülőnek nincs pénze hozzávalókra? Vagy éjszaka is dolgozik?Vagy olyan a lakhatása, hogy nem tudja ezt kivitelezni?

2 megjegyzés:

  1. Ó hát ez nagy disznóság. Házi feladat hiányra szerintem egyébként sem jár egyes! Én biztos írnék a tanárnak hogy kapjon észbe.

    VálaszTörlés
  2. Fokozatosság elve szerint, ha pl. 5X vagy 10X nincs házi, akkor menjen az egyes, de így?Zolinak is felvetettem, hogy írok a tanárnak, de azt mondja, csak rosszabb lesz utána a helyzet.

    VálaszTörlés