Összes oldalmegjelenítés

2020. június 2., kedd

Miskolc, Miskolctapolca

Kende tévében/hirdetésben látott egy reklámot az Avalon parkról, felkeltette a kíváncsiságát, főleg a gokardozási lehetőség. Írtam nekik, de a visszaigazolásban olyan árat írtak, amitől dobtam egy hátast. Végül kerestem egy panziót(bátran ajánlom mindenkinek, mert tiszta, kedves a kiszolgálószemélyzet és bőséges reggelit adnak)-közel az Avalon parkhoz, reggelis ellátással, a többi étkezést megoldottuk(pizzéria-hiába a google 4,3 értékelése életem egyik legpocsékabb pizzáját ettük,úszott rajta a babkonzerv és gyorséttermek +itthonról vitt rántott husis szendvicsek)A választott panzióban "Adrenalin"csomag mellett döntöttünk, ebben több kedvezményes kunpont kaptunk(bobozásra, gokárdra, játszóparkba, vonatozásra)
Az Avalon parkba rögtön érkezésünk után elmentünk,
a környezet gyönyörű és azok a rönkházak...egyet elfogadnék. A gokard pályán felnőttek versenyeztek, a gyerekek csak felnőtt felügyeletével mehettek volna, inkább nem kockáztattunk. Nyilván ha mellettünk ül a gyerek, akkor nem fogunk versenyezni vagy gázt nyomni és nehéz olyan időpontot találni(talán nincs is), amikor rajtunk kívül senki nincs a pályán. Abban maradtunk, hogy gokardozni majd 5-8 év múlva visszatérünk.
Maja játszóparkban felújítási munkálatok zajlottak, ezért még olcsóbban mentünk be,
mint a kedvezményes kuponnal, sőt két promóciós kulaccsal lettünk gazdagabbak, szinte miénk volt az egész terület.
Csepergett időnként az eső, még az elején csúszkáltak a fiúk a hófánkon,
aztán átmentünk a fedett részre
. Vince hozta a formáját, ragaszkodott ahhoz, hogy Kendével csússzon, de Kende nem akarta, hirtelen beugrott elé és már csúsztak is, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett baj. Ha kiesik a fánkból, biztosan felszántja a szép arcát. Rögtön érkezésünk után megállapítottuk, hogy Miskolcon és Miskolctapolcán kedvesek, segítőkészek a turistákkal, vendégekkel, aminek alapvetőnek kellene lennie, de nem mindenhol működik. Pl. bementünk az Avalon parkba és kijött a jegypénztárból a hölgy, megkérdezte, hogy jártunk-e már náluk, mit kell tudni a játszóházról vagy a panzió recepciósa megkérdezte, hogyan utaztunk. Apró gesztusok, de jólesnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése