Összes oldalmegjelenítés

2018. augusztus 14., kedd

Játszóházas szülinapozás

Csoportkép
Sára és Luca


Kincskeresés

Vonatozás
Erikával csúszdáznak



Kívánj valamit! Kérték tőle, mielőtt elfújja a tortán lévő gyertyákat. Ő a Despacitot kérte:)

Júliusban rendeltük/szerveztük le a szülinapot, akkor 9 gyerekkel számoltunk(ebben Kende és Vince is benne van). Vakáció alatt igazi kihívás egy olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelelő lenne. Végül augusztus 11 lett. Tovább húzni sem akartuk, mert július 22-én ünnepli Vince a szülinapját.
A játszóházas szülinapnak is megvan az előnye-hátránya, mi most a kialakuló helyzet(felújítás)miatt döntöttünk a játszóház mellett. Nagy biznisz az biztos!Futószalagon mennek a szülinapok.
Ahogy közeledtünk a nagy naphoz, úgy mondták vissza a meghívottak szülei. 5 gyerek bulizott végül(8 főt akkor is ki kell fizetni, ez a minimális létszám). 3 lány és az én két fiam:)
Nándori cukrászdából jött a sós, hagymás, sajtos pogi és a két torta is(megrendelésnél még 9 csemetével számoltam), minden friss, könnyű, finom volt!
Gyerekek kaptak zsetont, azt közös gokardozásra használták fel(extra kéréseket is teljesítettünk), vonatozás, Vincének pénz gyűjtés is szerepelt a feladatok között:)
A gyerekek kitombolták magukat, mindenki jól érezte magát, biztos vagyok benne, hogy senkit nem kellett altatni. Szülők tudtak egymással beszélgetni viszonylag nyugisan.
Vince királyi trónon foglalt helyet, bohóckodott, róla szólt minden.
Lufit kell kilyukasztani-nem éppen a megfelelő eszközzel.





2 megjegyzés:

  1. Azért a játszóház is jó tud lenni, a képek is ezt bizonyítják :) ! Még egyszer Isten éltesse Vincit!
    Egyébként mi mindig szeptemberre csúsztattuk a közös, barátos bulizást, mert valahogy senki sincs itthon nyáron :) ! Máténál könnyebb volt, mivel 08.25-én van a napja, Toma a nehezebb a 08.02-vel :) ...

    VálaszTörlés
  2. Persze, szuper volt, csak a végösszeg kifizetése után nem ért fülig a szám. Eddig nem volt probléma a nyári bulizással, jövőre itthon leszünk és már nem számít, hogy 5 vagy 10 gyerek van nálunk.

    VálaszTörlés