Összes oldalmegjelenítés

2018. augusztus 9., csütörtök

Hotel Transylvánia 3.


Hova menjek  a fiúkkal a hőségbe?Strand helyett döntöttem a mozi mellett. A közeli moziban a nyárra való tekintettel csinálnak matiné vetítéseket(690ft a jegy ára), a Hotel Transylvánia 3. nem tartozik ezek közé, de több olyan film volt műsoron, amit nem láttunk. Mióta csúcsszuper tv van a nappaliban és a fiúk szobájában is, azóta valahogy leszoktunk a mozizásról. Pontosabban itthon mozizunk: kukoricát pattogtatok, nachost veszek és befészkeljük magunkat a kanapéra.
Most nem akartam, hogy Vince láb alatt legyen a kőműveseknek, ezért a légkondis plázába mentünk.
Kende választotta a filmet, ő látta az előző részeket is. Nekem új volt, a filmet így is lehet érteni.
Vincével próbálkoztunk már többször a mozizással, tavaly nyáron a Ropi naplót majdnem végigülte. Fejlődik, ezt a filmet egy wc megszakítással, türelmesen, odafigyelve nézte. Megivott 0,5 liter ice teát, evett rengeteg kukoricát. Amikor nekem a sótól már duzzadt a szám, ők még akkor is bírják, oké eteti magát, óriási mennyiséget képesek megenni belőle.
A filmben szerelem, ármány, áskálódás, apa-lánya kapcsolatról is szó van. Szuperek a zenei betétek: Vince lába rögtön mozgott. Kende pedig mondta: "ez a makarónis szám!"

2 megjegyzés:

  1. Mi pont a meleg miatt nem mentünk el eddig a moziig. :) Első két részt szerettük nagyon mindannyian, erre kíváncsi leszek. Én szoktam vinni üdítőt és kekszet is, nasit is, bevallom, de persze a kukoricát soha nem ússzuk meg. Ennyi belefér .
    (Mi is otthon szoktunk mozizni :) :)

    VálaszTörlés
  2. Mi nem láttuk a korábbi részeket, de ahogy írod, valószínűleg így is érthető minden, még lehet, hogy megnézzük mi is :) ! A mozi szerintem is a legjobb kánikulás program, persze a fürdés vagy inkább Balatonozás után :) ...

    VálaszTörlés