Összes oldalmegjelenítés

2018. augusztus 1., szerda

Budapest legnagyobb vizes játszótere

Vinci fejsérülése előtt voltunk itt. A szomszéd kerületben(Kispesten)van Budapest legnagyobb vizes játszótere, tőlünk 10 perces autóút.
Három váltás ruhával mentünk, csendes pihenő után. A kánikula sokakat kicsalogatott a játszótérre, pad már nem jutott nekünk, de a zárt játszótéren túl park van, ott sem volt szabad hely, sőt a törölközőnket is szorosan egy másik családéhoz tettük. Árnyékos részről nem is álmodtunk. Ennyit a hátrányról. Még valami: néhány felnőtt strandnak képzelte a helyet....ők jól elszórakoztak, de kaptak olyanok is hideg vizet, akik nem akartak:)
A pozitívumok: viszonylag nagy az alapterület, zárt, toi-toi wc is van. Minden korosztály megtalálja kedvére valót, az egész területen puha "szivacsos"borítás, kivéve a homokozós résznél.
Kende kis vödröket versenyeztetett:) Vincének a csillag volt a kedvence, rögtön a fejét is bevizezte, pedig régebben utálta, ha vizes lett a haja. Ebben is érik. Ötletes és színvonalas a játékok kialakítása. Csúszda, hinták, hajó, "aranymosó" és egy torony is várja a gyerekeket. Nagy szenzáció volt a "földből" jövő pára. Kende amennyire nem akart menni, olyan nehezen jött haza. Egy ideig duzzogott és be sem jött a "dedós"helyre, hanem kint focizott az Apjával a parkban. Egyre nehezebb olyan programot kitalálni, ami mindkettőjük igényeit kielégíti.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése