Összes oldalmegjelenítés

2018. március 29., csütörtök

Fogadóóra

Április, május és júniusból két hét, aztán itt a vakációóóó!Kevesebb van hátra, mint amennyin túl vagyunk. Idén több a rövid hét, mint tavaly.

A fogadóórán csak jókat halottam Kendéről. Olyanokat, hogy ügyes gyerek, sokat jelentkezik, szépen olvas hangosan. Dagadt a mellem a büszkeségtől. Dolgozunk azon, hogy azokat a munkákat, amiket nem szeret, azokat gyorsan összecsapja, csak, hogy mehessen játszani(csócsóban verhetetlen és a kidobós játékért is odavan. Kéri, ha lehet, később menjek érte-szeret ügyeletben lenni-, mert akkor kint vannak az udvaron). Az írásképe akkor szép, ha erősen koncentrál, gyakran előfordul, hogy kihagy betűket vagy nem tesz ékezetet. Kedvencei a matek és az angol, hittan.Talán két angol dolgozatra készültünk együtt, de így is mindig 4-5(főleg az utóbbi). Megismerkedtem az angol tanárnővel is, mosolygós, fiatal, kedves(27 éves). Kértem a tanárnőt, ha nem viselkedik rendesen Kende az órán, nyugodtan adjon neki plusz feladatot, terhelje, mert bírja.
Az osztályból 3-an voltak angol vers-és prózamondó versenyen, ő volt az egyik. Egy délutánunk volt a vers megtanulására, az utolsó két versszakot összecserélte, a zsűri megengedte neki, hogy újra kezdje, de ő nem élt a lehetőséggel.
Szerencsések vagyunk az ofővel, Kende kedveli, gyorsan megtalálták a közös hangot és amit Béla bácsi mond az úgy van. Például minden mondatot kétszer olvas(ott) itthon. Kérdeztem, hogy miért?Válasz: Béla bácsi azt mondta. Keddenként a napköziben is Béla bácsi van, akkor kifejezetten kéri már reggel, hogy ne 16-re menjek. 
Tappancsot már aznap megcsinálja, amikor megkapja. Elejétől- a végéig. Végre egy értelmes gyerekeknek szóló újság. Mindig van mellé ajándék:)
Sakkból aranycsillaga van, amit a szorgalmáért kapott, előre dolgozik a munkafüzetben(megengedett)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése