Összes oldalmegjelenítés

2018. március 5., hétfő

Csilla és Zita nálunk vendégeskedett

Nagyon várták a fiúk Csillát és Zitát. Csilla tavaly volt nálunk, Zita...már nem is emlékszem. Aznap a dermesztő hideg ellenére a piacig versenyt futottam a gyerekekkel, annyira nem bírták a négy fal között levezetni az energiájukat. Délután pedig nagy kört sétáltunk és a lányok elé szaladtak. Kb. 2 percig tartott a szégyenlősség, Vincénél még addig sem. Rá igaz a mondás, hogy a pocakján keresztül lehet a szívéig eljutni, rögtön elfogadta Csilla sós masniját. Itthon bemutatták a cirkuszi produkcióikat. Nagyon cukik, a kanapén helyet foglalnak a nézők(jelen esetben négyen), ha nincs vendég, akkor jönnek a plüssök. Kapunk belépőjegyet, játékpénz formájában, amit Vinci oszt szét. Szól a zene(mindig ugyanaz: Crazy Frog, a Nézését meg a járását, Bíró Eszter...széles a repertoár:)időnként hallunk angol mesék zenéjéből is. Ők hip-hop mozdulatokat adnak elő, közben az ajándékba kapott bubifújó is előkerült.
Nem maradhatott el a csocsó sem.
Kende verhetetlen, profi benne!Szerintem minden szünetben játszik. Pár hete felhívtak az iskolából, hogy ha lehet, menjek érte hamarabb, mert fáj a hasa. Itthon kiderült, hogy a szünetekben nem evett, hanem inkább játszott, focis kártyákat cserélt, stb, és annyira leesett a vércukorszintje, hogy itthon már remegett a keze az éhségtől(igaz, ennél nagyobb baj ne legyen)
Nagyon büszke a köpenyére, ezt megmutatja minden vendégnek.
Hamburger alakú fürdő szivacsot kaptak a gyerekek ajándékba, soha nem láttam még ilyet. Vincének azért el kellett mondani, hogy nem ehető.
Sokat nevettünk, gyertek sűrűbben csajok!

2 megjegyzés: