Összes oldalmegjelenítés

2018. március 26., hétfő

Dédi szülinapja

79 éves lett Dédi!
Megbeszéltük a rokonsággal, hogy vasárnap étteremben ebédelünk, minél korábban, mert a fiúk (emiatt mi is)korán eszünk. Reggel szakadó hóra ébredtünk, felmerült bennünk, hogy nem szerencsés a Cserhát lankáira most elindulni. M3-on megyünk egy darabig, aztán jönnek a szerpentinek, kanyarok, lejtők(Hollókő környéke ilyen esetben életveszélyes)
Zolinak még akadt dolga az udvaron a leeső hóval, gyorsan elugrottunk a tortáért, megéheztünk, kipróbáltuk a nemrég nyílt arab gyros-t. Már nem is voltunk éhesek:)
Kb. 11 után ültünk be az autóba és indultunk Szécsénybe. Valahogy arra nem volt olyan brutális a helyzet, mint ahogyan azt a hírekben keltették.
Az étteremben a fiúknak Dédi kért palacsintát, éhesek már nem voltunk. Közben a bekészített logikai játék(Travel Bugy Bugs) előkerült, aztán a Dobble is. Vince inkább színezett.
Laciéknál megettük a dobos tortát, beszélgettünk, játszottunk. Rengeteg édességet ettek a fiúk, tulajdonképpen semmi mást, csak cukrosat....
Együtt a két szülinapos
Nem maradtunk sokáig, mert hétfőn Kendének 7.30-ra be kell érnie a suliba. Ráadásul vissza kellett fordulnunk, mert az oldaltáskám minden fontos iratommal ottmaradt(ááá, nem vagyok fáradt és szétszórt....)Kende elkezdte számolni hányféle állatot láttunk, tiszta vadaspark:)őzikét rengeteget, fácánt, nyulat, rókát, talán muflonokat egy egész csordát!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése