Összes oldalmegjelenítés

2012. április 2., hétfő

Pancsi

Kendus imád fürdeni.(A zuhanyzást utálja)
!Főleg, ha együtt fürdünk a nagy kádban, a pezsgést nem bírja.A vízbe jöhetnek a műanyag állatkák, akiket meg kell fürdetni , törölkőzővel törölgetni, fontos, hogy alapos munkát végezzek, ha nem csinálom rendesen, akkor mutatja, hogy melyik tetrésze maradt ki az állatnak.Kb. 5-6 vödör is bent van a vízben, a vízet locsoljuk egyikből ki-másikba be.
 KEnde a  pocakját és az arcát próbálja önállóan tisztogatni.

Amikor 3 hónapos lett elvittük babaúszásra, többen javasolták a lába miatt(a bal lába sokkal gyengébb,mint a jobb, a bal bokája befelé dől és csámpás). A babúszást egy iskola tanmedencéjében tartották, az öltöző szűk volt annyi gyereknek és felnőttnek,amennyi ott összetömörült.(bármerre hajoltam popsit vagy mellet láttam) Egy biztos, nagy pénz van benne. Úgy képzeltem el, hogy a vízben lábtorna is lesz, de arra helyezték a hangsúlyt, hogy nyomjuk le a gyereket a víz alá, úgyis megvan a búvár reflex.(mosolyt nem láttam a gyerekek arcán, de sokan ordítottak,mint a sakál)30 perc volt egy foglalkozás, egy-két perccel sem több(az idővel is fukarul bántak) Egy szimpatikus oktatóhoz kerültünk, fiatalos, kedves, mosolygós. Aztán 2 alkalom utám egy mufurc nőhöz(valamelyik gyakorlatot Kendus nem úgy csinálta ahogy kellett volna, erre megjegyezte, hogy lusta gyerek. Bírom a kritikát, de egy 3 hónapos csecsemő nem lusta!!
Az úszódresszt mindenki megcsodálta
LEjártuk a bérletünket, másnak nem ajánljuk!Szeretnénk, hogy tudjon úszni, Zoli azt is, hogy szervezett formában , rendszeresen. Majd kisiskolásként elkezdjük az úszótanfolyamot vagy előbb, ha lesz hozzá kedve,
Aztán egy jó ideig nem mentünk medence közelbe, nyaraltunk Zalakaroson és Bükfürdőn. LAngyos vízbe bejött velünk, élvezte. Az utazás előtt gondolkoztam azon, hogy venni kellene valami úszógumifélét vagy csónakot, ami fenttartja a vízen és kalimpálva tud előre is haladni. A turiba találtam egy új, csomagolt csónakot, pont a nyaralás előtt. Ebben öröm volt benne lennie!
Poénból került rá úszószemüveg is, mint a nagyokon!
                                       
Itthon a kiskádban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése