Összes oldalmegjelenítés

2014. június 15., vasárnap

Kendus év végi szöveges értékelése

Önkiszolgálása: Minden területen sokat fejlődött, már egyre önállóbb és biztosabban végzi a tevékenységeket.

Testi fejlettsége, mozgása: Erőnléte megfelelő, tempója lassú. A gyakorlatokat figyelmesen és óvatosan végzi. Mozgása még összerendezetlen. Egyensúlyérzéke még nem alakult ki.

Szociális fejlettsége: A gyerekekhez alkalmazkodik, elfogadja írányitásukat. Társai játékába már bekapcsolódik, de továbbra is szívesen játszik egyedül. Képes az együttműködésre, a konfliktushelyzeteket kerüli. Szófogadó, a szokás-szabályrendszer erősen rögzült nála.

Játéka: Kitartóan és elmélyülten tevékenykedik. Érdeklődése sokrétű, minden játéktevékenységben megtalálható. A játékszereket szereti ottfelejteni.(Nekem ez a kedvencem:)

Értelmi képességei: Figyelme még rövid ideig tart, könnyen elterelhető. Emlékezete korának megfelelő, a versek, mesék szövegét tudja. Nagyon figyel a közvetlen környezetében történtekre, érdeklődő. Továbbra is kedveli  kötetlen foglalkozásokat, részt vesz benne.

Finom mozgás fejlettsége: Sokat fejlődött a vizuális tevékenységekben. Eszközhasználata még bizonytalan, de egyre többször választja a rajzolást, színezést. Munkájára figyel.

Verbális képessége: Beszéde érthető. lassú, bátortalan. Még mindig elég szűkszavú, de már kicsivel többet kommunikál társaival. A hozzá intézett mondandót képes végigvárni. A kérdésekre udvariasan válaszol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése