Összes oldalmegjelenítés

2014. április 14., hétfő

Zalacsány I. rész

Zoli 45. szülinapját Zalacsányon ünnepeltük(Tegnap a szomszéd megjegyezte, hogy Tényleg???45???):) 4 napig mindennap róla szólt(csak majdnem minden), kapott tőlünk kaparós sorsjegyet(hátha:), reggel-este masszíroztuk a nem kis méretű lábát a fiával, tudott délelőtt aludni, amíg Vinci is aludt a babakocsiban, én meg Kendussal áztam a medencében. Termálvizes medence, meleg,  11-re pikkelyes lett a bőrünk, egy nap kivételével csak mi lubickoltunk a medencében, amiben volt nyakzuhany, sakktábla, jakuzzi....húúú, de jó volt. Vinci is kipróbálta a "nagy vízet", de ordított, itthon élvezi kipacsálni a fürdővizet, de ott valahogy nem jött be neki, pedig készültem strandpapuccsal(a legfontosabb:), pedig még csak kúszik:), úszópelus, köntös.
Zolival
A személyzet nagyon kedves volt, reggelire és vacsira készítették a pürét Vininek, a kastély szép, harapnivaló a levegő. Reggel 7-kor már lent voltunk az étteremben reggelizni, kérdezték is, hogy mi mindig ilyen korán kelünk??(akinek gyereke van...........)
Reggeli szieszta

Első nap, lepakoltunk és sétálni indultunk a faluba, meg persze kerestünk egy kifőzde/étterem-félét, ahol az apjuk ehet. Kendus teljesen az apja alkata, gyakran eszik,mindig éhes ennek ellenére, gyors az anyagcseréje. Találtunk egy éttermet(Vadászcsárda), de a pincér undok volt és pofákat vágott(na ezt nagyon nem bírom, de nem szóltam be neki, ha ő így boldog), pl: kértem, hogy Vinci almalevét(ott kértük neki)melegítse meg, megkóstolom mielőtt a gyereknek adom, érzem, hogy még hideg, szépen, bájosan mosolyogva kérem, hogy melegítsen még rajta, erre ő: Mégggg????

A település tiszta, rendezett, szép , virágos kertek minden portán.
Kastélyhotel mellett van egy felújított kúria, erdő, park, játszótér, ahová érdemes elmenni sétálni.  Az időjárás kegyes volt hozzánk, gyönyörűen sütött a nap!(megrendeltem az apjuknak a jó időt:)
Találtunk egy kis játszóteret, Vinci életében először kipróbálta a babahintát.
Fülig ért a szája!Olyan kis cuki:), itthon is előkerült.
Kendus ha lehet választani, akkor nem hintázik, hanem csúszdázik(ez nincs itthon), homokozik vagy motorozik.
Kende szeret a kertben(nálunk inkább beton van, nem igazán gyerekbarát az udvarunk)túrni, virágot ültetni, gazt szedni(nem rám hasonlít). Zalacsányban is virágot szedett nekem, itthon muskátlit ültetett velem. Kedvence a tulipán:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése