Összes oldalmegjelenítés

2013. január 1., kedd

Ha igaz

Ha igaz, hogy az év első napja meghatározza a többit, akkor mi 2013-ban sokat játszunk, hancúrozunk, főzünk, sütünk, pepecselünk.
Ma délelőtt meglátogattuk a csepeli Mamát, dömperezett, segített az apjának kint, sajnos még mindig mínusz 3 fok van, de ez nem akadályozza meg, hogy kint legyen. Az orra olyan piros, mint a bohócé, de akkor sem jön be. Bírja a hideget, örülök, hogy régen volt már beteg!
Ebédre megettük a tegnap sütött malac nagy részét, aztán kollektíven aludtunk, 2 órát. Amit most kíván a szervezetem, tényleg feltölt energiával, hogy leteszem a fejem, már nem is olvasok és szunyálok a két pasival.
Délután vittünk egy kis maradékot Kabinak, szelektívbe a szemetet(Kendus okosan megjegyezte, hogy buták azok a nénik és a bácsik,akik a kuka mellé dobják a szemetet). Undorító, ami a kukák környékén van. Aztán még maradt egy kicsit kint, felrakták az autókra a dísztárcsát(Kendus szakszerű mozdulatokkal teszi a helyére).
Bent gyurmáztunk, rajzoltunk, színeztünk,(leteszteltük, amiket a Jézuska hozott) nyomdáztunk, építettünk. Miután megunta, befogtam palacsintát sütni. A tűzhelynél nem érti, hogy nem könyökölünk bele a kerámialapba, mert forró.
Aztán átállította a hőfokot, végül kapott egy almaszószos palacsintát a többit egyedül ízesítettem és bringázott a szobákban. Már nagyon várom, hogy kinti terepen használja:)

Aranyos a kötényében:)Kiskuktám
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése