Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 9., vasárnap

Kisvasutak napja

Kendus már három hónaposan járt a Vasúttörténeti Parkba, akkor még nem igazán fogta fel, hogy hol van, csak szemlélődött.
Tamáséktól kapott egy szuper , logikai fajátékot. Különböző formájú elemeket kell egy hurkapálcához hasonló rúdra tenni, variálhatóak az elemek, fejleszti a kézügyességet, Kendus nagyon szereti. Keresztelőjére Nóritól egy pakolható gőzöst kapott, ezt is szereti. Nem nézzük a Thomast a Minimaxon (Minimaxot sem nézzünk), van egy dvd  belőle, azt szívesen nézi. Mondja, hogy shi-hu-hut a következőképpen: ihuu

A Kisvasutak Napjáról láttam egy óriásplakátot, utánanéztem a neten, a program tetszett, az idő szép volt és már pénteken beharangoztam KEndunak, hogy megyünk vonatozni.
Az eseményre rengetegen voltak kíváncsiak, 3 kocsit még csatolni kellett az eredetiekhez, mert annyi kisgyerekes család gyűlt össze.
Kismarosig mentünk autóval, onnan vonattal Királyrétre(még általános iskolából voltam itt utoljára)
 Mire leparkoltunk Kendus elszunyált, a babkocsiban ezt folytatta, sőt még a vonaton is!(bombát lehetett volna mellette robbantani)
Persze 12 körül Zolinak a legfontosabb az volt, hogy mit eszünk:)Finom babgulyást ebédeltünk, az illatokra már Kendus is felébredt:)
Ebéd után az Ámulat társulat tartott meseelőadást, na ettől Kendus is ámulatba esett(nem gondoltam volna, hogy lekötik már a kisebb színházi mesedarabok, de leült a plédre és tátott szájjal figyelt, ha kellett akkor sikított, ha kellett, akkor tapsolt)
Ezután táncház volt, amiben ő is aktívan szerepelt. Időnként beszaladt a kör közepére és ott ropta, riszálta a popsiját(közönség sikerét is élvezte)
30 perces kirándulást tettünk a környéken egy hintóval, a lovak gyönyörűek voltak(Fecske és Vihar, Fecske kanca ló, Kendus felült rá!)vágtáztunk hegynek fel(Zoli kicsit megijedt, hogy a szakadékba kötünk ki), megnéztünk két tavat és egy használaton kívüli bányát is!Az erdei élményösvény nagy részét bejártuk. Börzsöny közel van a fővároshoz és jókat lehet kirándulni gyerekkel is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése