Összes oldalmegjelenítés

2012. október 19., péntek

Látogatóink

A héten látogatóink voltak (sorrendben): Andi, Lotti, Aigul, Nóri, Kati, Roni

Hétfőn eljött hozzánk Andi Lotti babával, Andival mindig jó találkozni, beszélgetni, kicsit pihent, mert nehezek az éjszakái. Kendus kedvesen és önzetlenül áll a kisbabákhoz, nagyobb gyerekekhez is. Házat épített könyvekből és jengából, amikor megérkeztek. Lottinak vitte a duplós emberkéit, autókat, hogy ő is fogja meg, próbálja ki, játszon vele. KEndus nehezen értette meg, hogy Lotti még nem tud aktívan részt venni a szerepjátékokban. Miután érzékelte, hogy Lotti forog, ügyesen fog és szemlélődik, odament hozzá megsimogatta a kezét és megpuszilta, annyira édes volt.

Aigul utoljára nyár elején járt nálunk, tetszett neki a felújítás és a finom vacsora(gulyásleves, marhából és túrós-marcipános süti,) amivel vártuk. Kendusnak oroszul mondott mondókákat, Kende tágra nyitott szemmel-szájjal hallgatta őt. Aigulon keresztül Ferike küldött két versenyautót, amivel azóta nem hadjuk el a ház területét.

Nórit és Katit is nagyon vártuk, délelőtt többször  mondtam KEndusnak, hogy jönnek hozzánk A CSAJOK. De jó volt, dumcsizni!Közösen elmentünk az újtelepi játszira is, Kendus bemutatta a motoros mutatványait: tud háttal tolatni(a lejtőn háttal gurulni), egykerekezni(leszáll a mociról és felemeli a motor hátsó kerekeit)és gőzerővel előre haladni.

Tegnap este Koncz Zsuzsa koncerten voltunk Zolival, Roni vigyázott KEndusra, köszönjük Roni! A koncerten több kortárs és ismert magyar szerzők versei hangzottak el megzenésítve. Tetszett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése